5 juni 2016

Dit is Pan, zij is de eerste gelukkige die een elektrische rolstoel zal ontvangen van onze Stichting. Ze heeft haar opleiding voltooid, maar ze is niet in staat om zonder elektrische rolstoel naar haar werk te komen en zich daar vrij rond te bewegen. We hebben nog € 500,- nodig om dit mogelijk te maken. Wij danken u allen voor de € 1.400,- die we tot nu toe hebben ontvangen.

1 Juni 2016

ANBI

Op 26 Juni zal Cindy Scheele in Roosendaal 10 Km rennen ten gunste van de Stichting. U kunt haar en dus ons sponsoren. Meer informatie kunt U vinden op Deze webpagina.

21 Mei 2016

Het eerste doel van onze stichting is bepaald. We hebben € 1,900,- nodig om een elektrische rolstoel te kopen voor een gehandicapte student aan de Vakschool. Een student met een ernstige lichamelijke handicap is in staat om meer onafhankelijk te worden met het gebruik van een elektrische rolstoel. Tot op dit moment is er € 1,200,- gedoneerd en gespaard met uw aankopen Help ons zoveel als U kunt, zodat we ons doel bereiken. Heel erg bedankt.

6 Mei 2016

ANBI

Dank aan het Nordnes Survey en Pilot team voor jullie zeer gulle donatie aan de stichting. Het is mooi om te zien dat alle nationaliteiten elkaar helpen.

1 Mei 2016

The Children's home bestaat sinds 12 Mei 1990. Vorig jaar is het 25 jarig jubileum gevierd op de plaats waar de kinderen nu wonen. Stichting Smile On a Face was daar aanwezig. Een impressie van het tehuis kunt U hier bekijken.

 

17 Maart 2016

Elk jaar op 17 Maart wordt de St. Patrick's parade gehouden in Pattaya. Het is een leuk uitje voor de kinderen en er wordt tegelijkertijd geld ingezameld ten behoeve van de foundation. Een impressie van die dag kunt u hier bekijken, het was een groot succes.

 

4 Maart 2016

ANBI

Met terugwerkende kracht zijn we per 27 januari 2016 door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dit wil zeggen dat de stichting het predikaat Algemeen Nut Beogende Instelling heeft gekregen. Algemeen Nut Beogende Instellingen zijn instellingen die op een of andere manier bijdragen aan het algemeen nut. Voor U kan het mogelijk zijn dat uw donaties aftrekbaar zijn voor de belasting. Meer informatie kunt u vinden op onze ANBI pagina.

 

follow me on facebook